Miért pont LucaNet?

A LucaNet jelmondata: egyszerűen intelligens megoldások.

A LucaNet:

  • kompetens,
  • egyszerű felépítésű programot fejleszt,
  • gyors adatfeldolgozással áttekinthetőséget biztosít,
  • nemzetközi szinten,
  • nagy adatbiztonságot garantál.

 

egyszeruen-kompetens 

Egyszerű programfelépítés

A program használata nem igényel IT-végzettséget, ami valódi pénz és időmegtakarítást jelent Önnek. Külön adminisztrációs személyzet sem kell az adatok felviteléhez, mert a rendszer rugalmas kialakításának köszönhetően más rendszerek adatait automatikusan be tudja olvasni.

 

Egyszerűen gyors

A LucaNet a leginnovatívabb technológiákat használja. A program platformfüggetlen, valamint lehetővé teszi a valós idejű adatkezelést a Big Data adatbázisokon is. A LucaNet a piacon egyedüliként egyetlen adatmodellbe integrálta a konszolidációs és kontrolling (jelentéskészítés és tervezés) rendszert.

 

Egyszerűen áttekinthető

A LucaNettel valamennyi adat bármikor, bármely konszolidációs szinten rendelkezésre áll, az egyedi társaságok egyes költséghelyétől egész konszernszintig. Az adatlefúrás egészen az alapbizonylatig lehetséges. A beépített workflow-management segítségével mindig pontosan lehet tudni: kinek mi a feladata és éppen hol tart benne.

 

Megbízhatóság

A sikeres cégvezetés komplex kihívásokkal teli feladat. Mindenkinek, akinek naponta számos felelősségteljes döntést kell hoznia, olyan megbízható elemzésre van szüksége, ami biztos adatbázison alapszik. Komoly következményekkel jár például, ha az adatbiztonság megsérül és ezáltal a tervezés hibás tényadatokból indul ki. A LucaNet AG együttműködése a KPMG könyvvizsgáló társasággal garancia a számviteli megbízhatóságra is.

 

Egyszerűen kompetens

A LucaNet 1999 óta foglalkozik tanácsadással a tervezés, jelentéskészítés és a konszolidáció területén. A LucaNet története a tanácsadással kezdődött, és ez máig jelentős része a munkájának. Ön nemcsak programot kap, hanem szakértői tanácsadást a bevezetés során, valamint kapcsolódó oktatásokat is a bevezetés után is (pl. LucaNet Akadémia). A LucaNet csapata a bevezetést kérdőíves állapotfelméréssel segíti, ütemtervet készít a bevezetésről, így Ön a projekt legfontosabb paramétereit, vagyis az időt és a költséget előre ismeri.

 

A LucaNet világszerte

A LucaNet több kontinensen több mint 30 országban nyújt szolgáltatásokat ügyfelei részére. Nemzetközi vállalatként globális megoldásokat kínál mind a tervezés-jelentéskészítés, mind a konszolidáció területén. Az egyes országok eltérő nemzeti számviteli standardjai párhuzamosan kezelhetők a rendszerben, a megfelelő korrekciós könyvelési tételekkel a konszernbeszámoló mellett az egyedi beszámolók a helyi számviteli előírások szerint elkészíthetők, ezzel a program biztosítja, hogy a pénzügyi beszámolókat a konszolidációs körhöz tartozó társaságok a saját nemzeti standardjaik szerint is elkészíthessék. Ez a magyar adórendszer sajátosságai miatt is különösen fontos.

worldwide

 

A LucaNet RT-ről | Miért pont LucaNet? | Stratégiai sikertényezőkLucaNet termékek | Esettanulmányok | Felhasználói vélemények | Képernyőfotók

lucanet-logo
 

A LucaNet referenciái közül

JoomShaper